Veiligheid is alles gezien hebben. Met de RiskReporter app melden jouw werknemers snel gevaarlijke situaties. De preventiedienst is sneller op de hoogte van kleine en grote veiligheidsrisico’s. En je verhoogt het veiligheidsbewustzijn en de betrokkenheid van jouw werknemers. Veiligheid is en blijft immers ook een gedeelde verantwoordelijkheid.

Iedereen kan de app gratis downloaden. Een gevaarlijk situatie melden is eenvoudig. Je maakt een foto van het gevaar (bijvoorbeeld een loshangende kabel, een lekkend vat, een wiebelende leuning…). Je duidt plaats en risicocategorie aan. En dan verzend je alles met één druk op de knop naar de preventiedienst.

Wil je ook werk maken van meer veiligheid in jouw bedrijf?

Surf dan naar de RiskReporter app en download het campagnemateriaal voor jouw werknemers. De RiskReporter app werd ontwikkeld door Wolters Kluwer.

Previdis wil informeren en inspireren met innovatieve tools die het welgevoelen, de gezondheid en de veiligheid in bedrijven verhogen. Ken je andere inspirerende voorbeelden? Laat het ons weten op previdis@pvgroup.be