Previdis is begaan met welgevoelen, gezondheid en veiligheid op het werk. Previdis droomt van werkgevers en werknemers die met plezier samenwerken. Het wil inspireren. Welgevoelen stimuleren. Een gezonde werkplek creëren.

Previdis wil organisaties in de kijker zetten die bouwen aan een stimulerende werkplek met de mens in het middelpunt. Daarom werd de Previdis Award in het leven geroepen.

Wat houdt de Previdis Award in?

De award is een erkenning voor bedrijven en organisaties die:

  • de mens centraal zetten door welzijn te verankeren in hun beleid;
  • werkbaar werk in praktijk brengen met actieplannen rond welzijn;
  • een inspirerend project plannen om welzijn op het werk te bevorderen.

De award houdt naast de erkenning ook een financiële ondersteuning van maximaal 10.000 euro in voor een toekomstig project rond welzijn op het werk.

Winnaars Previdis Award 2016

In 2016 ging de allereerste Previdis Award naar de Bond Moyson Oost-Vlaanderen. Het winnende project stimuleert medewerkers om een zittende en ongezonde houding te veranderen en meer te bewegen. De aanmoedigingsprijs ging naar SAF Creaform.
Bekijk de video over het winnende project van Bond Moyson en laat je inspireren voor meer welzijn op het werk!

Zoek je nog inspiratie?

Heb je nog geen project? Geen paniek. Previdis informeert, sensibiliseert en motiveert met informatie, suggesties en innovatieve tools. Je leest er meer over in de artikels over welgevoelen, gezondheid en veiligheid op deze website. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Of kom naar een van onze events.