Previdis stimuleert welzijn op het werk

Previdis is begaan met welgevoelen, gezondheid en veiligheid op het werk. De mens komt op de eerste plaats.

Previdis droomt van werkgevers en werknemers die met plezier samenwerken. Het wil inspireren. Welgevoelen stimuleren. Een gezonde werkplek creëren.

Want veilig werken betekent zoveel meer dan arbeidsongevallen vermijden.

Previdis droomt van gelukkige werknemers

Previdis droomt van een maatschappij waarin iedereen meetelt. Iedereen verdient een kans of een nieuwe kans om zich in te zetten op de arbeidsmarkt.

Voor ons is een mens meer dan zijn leeftijd, afkomst of handicap. Met de juiste aanpak en begeleiding haalt iedereen het beste uit zichzelf op het werk of in de maatschappij.

Previdis denkt op een innovatieve manier na over preventie. We willen positief stimuleren. We formuleren antwoorden op maatschappelijke vragen.

Solidariteit zit in ons DNA.

Droom je ook van gelukkige werknemers? Lees meer over welgevoelengezondheid en veiligheid op het werk.

Previdis inspireert voor werkbaar werk

Previdis inspireert om te bouwen aan een werkomgeving die past bij de mens. We streven naar een maximale en duurzame inzetbaarheid op maat van elke medewerker.

Previdis brengt experts, werkgevers en werknemers bij elkaar. Samen bouwen we aan een stimulerende werkplek met de mens in het middelpunt. Previdis informeert, sensibiliseert en motiveert met informatie, suggesties en innovatieve tools.

Previdis is een initiatief van de P&V Groep

P&V staat voor Prévoyance & Voorzorg. Als coöperatieve vennootschap is het een onderneming van de sociale economie. Waarden als solidariteit, samenwerking en nabijheid draagt het hoog in het vaandel. P&V wil zo veel mogelijk mensen een eerlijke bescherming bieden tegen de beste voorwaarden.

P&V biedt via een netwerk van agenten verzekeringen aan particulieren, zelfstandigen, bedrijven en instellingen. Als verzekeringsmaatschappij krijgt P&V te maken met schadegevallen door arbeidsongevallen en beroepsziekten. Bovendien lijden alsmaar meer mensen aan psychosociale aandoeningen gelinkt aan het werk.

P&V gelooft dat iedereen recht heeft op een gezonde en veilige werkplek. Het wil organisaties inspireren om welgevoelen, gezondheid en veiligheid te verankeren in een preventieve bedrijfscultuur. Daarom heeft het Previdis in het leven geroepen.

Wil jij ook werk maken van een mensgerichte preventiecultuur? Lees de artikels over welgevoelengezondheid en veiligheid op het werk. Of kom naar een van onze events.