E-boeken downloaden

Wil je graag meer weten over een van de onderwerpen op onze site? Download nu de gratis e-boeken en verruim je kennis!

“Een kleine stap voor jou, een grote stap voor je gezondheid”

We moeten met z’n allen meer bewegen. De goede adviezen vliegen ons langs alle kanten om de oren. Fietsen, naar de sportclub of een marathon lopen. Word jij ook moe als je dat allemaal hoort? Dan hebben we goed nieuws. Want bewegen hoeft niet lastig te zijn. Of saai. En zelfs niet intensief.

Ontdek in dit e-boek hoe het ook anders kan.

Beweeg je fit met deze 25 tips voor onverwachte beweegmomenten.

Druk, druk, druk… Tijd vinden om te bewegen, is vaak waar het schoentje knelt. Maar misschien is het probleem minder groot dan we denken. Ontdek in dit e-boek hoe je in bijna elke dag wel een beweegmoment kan vinden. Want alle kleine beetjes helpen… vooral voor je eigen gezondheid!

Dossiers ‘Welzijn op het werk’

Welgevoelen

Previdis is begaan met het welgevoelen van werkgevers en werknemers. De mens komt altijd op de eerste plaats. Iedereen heeft recht op een veilige en gezonde werkplek.

Voor Previdis vormen de klassieke preventiemaatregelen die ongevallen voorkomen, nog maar het begin. Je goed voelen thuis en op het werk, is minstens zo belangrijk. Met plezier werken creëert energie en voorkomt psychische klachten zoals stress, depressie of burn-out.

Gezondheid

Previdis geeft om de gezondheid van werkgevers en werknemers. De mens komt altijd op de eerste plaats. Veilig en gezond werken is een recht voor iedereen.

Voor Previdis betekent gezond werken meer dan arbeidsrisico’s voorkomen. Gezonde en fitte werknemers presteren beter, zijn langer inzetbaar en gaan met plezier naar het werk.

Veiligheid

Voor Previdis is veiligheid op het werk een absolute vereiste. Iedereen heeft recht op een veilige en gezonde werkplek. De klassieke preventiemaatregelen die ongevallen voorkomen, zijn nog maar het begin.

Organisaties met een ambitieus veiligheidsbeleid zijn succesvoller en duurzamer. Investeren in veiligheid en gezondheid op het werk verhoogt de productiviteit, verlaagt het ziekteverzuim, leidt tot minder schadevergoedingen en verbetert je imago.