Categorieën

Alle Experts

 • Werkgeversfederatie voor de internationale handel, vervoer en logistiek

  Wij informeren over wijzigingen in de sociale wet- en regelgeving en de sectorale cao’s. Wij helpen bij het opstellen van ondernemingscao’s en ondernemingsplannen, geven opleidingen over de sociale actualiteit, sectorale materies, enz. Wij geven juridisch advies over sociaalrechtelijke thema’s, ondersteunen onze leden in hun sociale relaties, helpen conflicten voorkomen en steunen de werkgever in geval van een verzoening. Wij organiseren HR-werkgroepen in diverse regio’s en bieden een toegevoegde waarde bij het optimaliseren van uw arbeids-organisatie.

 • Werk.be

  De portaalsite www.werk.be is een wegwijzer bij het zoeken naar informatie over de dienstverlening en het beleid van de Vlaamse overheid inzake werk en sociale economie. Ze wil een eenvoudige en centrale toegang bieden tot de informatie van de Vlaamse overheid die op het internet beschikbaar is.

 • VAD

  VAD is het Vlaams expertisecentrum voor alcohol, illegale drugs, psychoactieve medicatie, gokken en gamen. VAD is ook de koepel van de Vlaamse organisaties die werken rond alcohol en andere drugs.

 • UNIA

  Unia is een onafhankelijke openbare instelling die discriminatie bestrijdt en gelijke kansen bevordert. We zijn onder andere bevoegd voor de volgende discriminatiegronden: racisme, geloof of levensbeschouwing, handicap, leeftijd en seksuele oriëntatie.

 • Tinco Trainingshuis in co

  Al meer dan twintig jaar biedt Trainingshuis in Co opleidingen, coaching en advies aan over thema’s als leiderschap, verandering en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij werken we zowel voor individuen als kmo’s en grote bedrijven. Omdat elke organisatie of persoon verschilt, ontwerpt Tinco steeds een aanpak op maat: van persoonlijke begeleiding over korte workshops tot langdurige opleidingstrajecten.

 • Teampower

  Sinds 1988 is Teampower actief in België, Frankrijk, Nederland en Zwitserland als erkend verstrekker van opleidingen, coaching en consulting, en dit op het vlak van people management, personal development en communicatie.

 • Springbok Coaching

  Inzetten op de gezondheid van je medewerkers zorgt voor een positieve dynamiek die zich snel manifesteert. Het creëert meer betrokken en gelukkige medewerkers die zich met goesting engageren voor het bedrijf, collega’s en klanten. Samen zoeken we naar manieren om mensen bewust te maken van het belang van beweging, evenwichtige voeding, ergonomie, recuperatie en stresspreventie

Previdis

Une entreprise du Groupe P&V
Rue Royale, 151 – 1210 Bruxelles
Previdis@pvgroup.be
TVA BE 0402.236.630 – RPM Brux.