Previdis organiseert op regelmatige basis evenementen voor verschillende doelgroepen.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je zeker geen enkele update mist!

Bond Moyson Beweegt

Gezondheid zit in het DNA van Bond Moyson Oost-Vlaanderen en de medewerkers zijn hun grootste kapitaal. Aandacht geven aan hun gezondheid is dus een evidentie binnen de organisatie. Maar hoe pak je dat aan? Roseline D’Hooghe, stafmedewerker dienst gezondheidsbevordering, geeft ons een kijkje achter de schermen.

Meer lezen

Vivium lunch-wandelt

Dat wandelen goed is voor de gezondheid is geen verrassend nieuws. Het verkleint de kans op ziektes, je voelt je beter in je vel en je legt contacten met anderen. Niets dan voordelen dus. Vivium in Antwerpen ging aan de slag met lunchwandelingen. Wendy Van Den Bergh, dossierbeheerder bij Vivium, vertelt er alles over.

Meer lezen

Webinar ‘Zet je bedrijf in beweging’ op 14/12 tussen 12 en 13 uur

Inzetten op bewegen én gezondheid levert heel wat voordelen op. Een positieve bedrijfsdynamiek, betrokkenheid én gelukkige medewerkers die zich met goesting engageren bijvoorbeeld.

Meer lezen

Previdis laat experts aan het woord over burn-out

Op 19 en 20 juni 2017 organiseerde Previdis een eerste event over het thema burn-out in aanloop naar de Previdis Award 2018. Burn-out is brandend, maar er heerst nog veel onwetendheid en onbegrip.

Meer lezen

Previdis Award 2016

In 2016 ging de allereerste Previdis Award naar de Bond Moyson Oost-Vlaanderen. Het winnende project stimuleert medewerkers om een zittende en ongezonde houding te veranderen en meer te bewegen.

Meer lezen