Previdis stimuleert welzijn op het werk

De mens op de eerste plaats

Previdis is begaan met welgevoelen, gezondheid en veiligheid op het werk. Het wil inspireren. Welgevoelen stimuleren. Een gezonde werkplek creëren.

Samenwerken

Previdis droomt van werkgevers en werknemers die met plezier samenwerken. Want veilig werken betekent zoveel meer dan arbeidsongevallen vermijden.

Wat je kan doen

Wil jij ook werk maken van een mensgerichte preventiecultuur? Lees de artikels op deze website. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Of kom naar een van onze events.

Samen stappen doe je met collega’s!

Previdis steunt ook dit jaar de Pink Ribbon-campagne. Dagelijks bewegen verkleint het risico op tal van hart- en vaatziekten en chronische aandoeningen zoals diabetes of kanker. Daarom helpen wij je op weg! Vandaag: samen stappen, dat doe je toch met collega's?

Every Step Counts

Elke stap telt

Wist je dat 10.000 stappen per dag hetzelfde effect hebben op je gezondheid als elke dag een half uur bewegen? Bewegen verkleint de kans op borstkanker.

Previdis is begaan met de gezondheid van werknemers. Daarom besliste het officiële partner te worden van Every Step Counts, een actie van Pink Ribbon die bedrijven aanzet tot meer bewegen.

Hoe hou je werk en privé in balans?

Als werk en privé uit balans zijn, loert een burn-out om de hoek. Previdis vroeg Petra Neyts hoe we werk en privé in balans kunnen houden. Een dynamiek waarin werkgevers, werknemers en leidinggevenden een rol spelen.

Pink Ribbon en Previdis dagen bedrijven uit met nieuwe campagne tegen borstkanker

Onder het motto ‘Elke stap telt’ lanceren Pink Ribbon en Previdis een nieuwe campagne in de strijd tegen borstkanker en willen ze de aandacht vestigen op preventie en welzijn op het werk. Van maart tot mei 2018 kunnen bedrijven samen met hun personeel de uitdaging aangaan om elke dag meer te bewegen op het werk, maar ook daarbuiten. Met deze actie willen de organisatoren het belang van bewegen voor de gezondheid onder de aandacht brengen.